En fadd smak i munnen

THE CREEPSHOW
They all fall down
CD
Hellcat, 2010

Creepshow

Efter lite kort sökande på nätet så upptäcker jag att detta kanadensiska psychobillyband är ganska populära på andra sidan Atlanten, något som ofta inte betyder ett skit för oss här på denna sida havet. Det trista med detta är att det som är stort i USA ofta är det för att det finns en miljard emo-ungar som snöar in på sånt som är populärt inom den lite ”mörkare alternativa scenen” eller vad fan man nu ska kalla det och som, utan att tråckla in sig alltför djupt, snarare betyder att det är egentligen är otroligt jävla kommersiellt.
The Creepshows musik ger mig lika mycket känsla som en död hund som juckar mot ett förlamat ben. Kanske eftersom de får ge ut skivan på Hellcat som är ganska bra på att ge ut tuggummiskiten som alla deppiga emokids vill ha. De borde smaka på lite ordentlig underjordisk punk och inte radiopop som är upphottad med lite distade gitarrer och som säljer t-shirts med tatueringsinfluerade motiv.
Lägg av nu för fan, jag antar att psychobilly var roligare förr innan hypen kom och alltför många idioter klippte pompadourfrilla och tatuerade skiten ur sig.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: