Här bökas det om!

Cowmag.se startade upp den 11 september 2008 och på senare tid har jag inte hunnit med att uppdatera den lika ofta som jag skulle vilja. Det är jobb, barn, andra åtaganden och självklart det faktum att jag hellre lägger ner energi på papperstidningen.

Två år efter starten har jag insett att det inte går att ha kvar den traditionella hemsidan som jag har haft, då det är lite meck att uppdatera den med en massa länkar, menyer som ska ändras och allt annat. Trist men sant.

Jag har lite motvilligt beslutat mig för att Cowmag ska få leva kvar på nätet, men numera i bloggform (jag har sålt mig till slut…). Vet inte om jag kan tillföra något nytt som inte redan finns, men en blogg är lättare att uppdatera och jag känner att jag orkar vara mer spontan i mina inlägg.

Här nedan har jag lagt upp lite av det som jag hade till gamla hemsidan, mer kommer att komma. Jag kommer även jobba på designen och all den skiten men det tar jag som det kommer.

Till höger i menyerna finns även min lilla distro med lite plattor jag säljer. Ta en kik, jag kommer få in mer med tiden.

Hoppas det smakar.

//Ted

Annonser

5 svar to “Här bökas det om!”

  1. Grymt! Kommer att följas med stort intresse! Härligt initiativ

  2. Blir bra detta! Har slängt upp en länk på Blogg As Fuck. Så nu vill vi ha utförliga repotage om Fylltanten…

    • Ja, fylltanten ser jag nästan varje dag när hon sitter och fikar. Nu har de brutit upp trottoaren dessvärre så hon har förpassats in på cafét istället för uteserveringen. Hon hälsar till Per i alla fall!

  3. Ludde Larvig Says:

    Grymt Ted, ska prenumerera direkt!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: