Massa, massa mangel…

PERSONKRETS 3:1
Blodigt krig 2003-2007
CD
Halvfabrikat records, 2010

Personkrets31I min samling av Personkrets 3:1 skivor har jag ett par EP samt LP:n ”The glorious dead” som jag inte hann lyssna på eftersom min skivspelare pajjade strax efter att jag köpte den. Nu när skivspelaren åter är igång så har plattan legat i högen av vinyler som ska spisas när tillfälle ges (det vill säga ganska sällan) och där kommer den nog ligga ett tag eftersom jag nu har lyxen att kunna avnjuta hela skivan och i stort sett det mesta som bandet hann ge ut under åren de existerade.
Mitt tycke för bandet går lite upp och ner och det är väl inget konstigt med det, jag tyckte att ”Ruiner” var ganska hyfsad och ”Life is beautiful” likaså medan vissa andra låtar inte faller mig lika mycket i smaken. Hur som helst är det nog just LP:n som är guldkornet i den här samlingen.
Det finns inte en chans att jag vräker i mig hela skivan på en gång, över en timmes mangel blir för mycket för mig men tar man lite i taget så upptäcker man ändå att de utvecklades en del under åren, från lagom medioker d-takts hardcore till fetare producerad metalnosande pisk. Det är väl just metalgrejen som jag ibland kan bli lite avtänd på men Personkrets 3:1 får till det jävligt snyggt och även om jag inte kommer lyssna sådär jätteofta på plattan så vet jag vart jag ska vända mig om jag behöver lite schysst vansinne i öronen.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: