Asta Kask släpper nygammalt (Uppdaterad)

PRESSMEDDELANDE:

ASTA KASK SLÄPPER NYGAMMAL LÅT – MOT ALLIANSEN

VarjevalFyra år räcker. Klassklyftorna ökar. Egoism och kärlek till sin egen plånbok härskar över medmänsklighet och omsorg om de svaga och behövande i samhället. Alliansens politik för oss mot ett allt mer segregerat samhälle där vi bryr oss allt mindre om varandra.

Asta Kask gör nu ett politiskt ställningstagande genom att åter spela in sin gamla låt ”Varje val inget val” från 1986 med ny text och döpt om den till ”Nya varje val inget val”. Med denna text tar vi ställning mot Alliansen och för kollektivismen.

Vi vill att man skall ha råd att vara sjuk, råd att vara med i a-kassan och känna trygghet i att vi hjälper varandra och inte lämnar var och en åt sitt öde.

Vi släpper låten för gratis nedladdning på www.astakask.com och ser gärna att låten och dess budskap sprids så mycket som möjligt – så länge det görs utan komersiellt syfte, och även en video kommer inom kort.

Asta Kask kommer dessutom, tillsammans med vännerna i The Baboon Show, spela en gratiskonsert på en manifestation för regeringsbyte Lördag den 18 September, på Valhall i Skövde.

_________

I och med detta studiobesök skickade jag några frågor till bandet som på sätt och vis gick lite omkring det pressmeddelandet som jag fick, men vi kör!

Vad gör ni i studion, är det platta på gång? Om det är det, är ni fortfarande knutna till Burning heart?

Det är en ny platta på gång. Inte en fullis, även om vi har ambitioner att göra en till i framtiden, men det material vi spelat in utöver nytolkningen av ”Varje Val” är ämnat för det klassiska sjutumsformatet. Vi är inte längre kontrakterade till Burning Heart records.

Vad blir det för manifestation på lördag?

På lördag spelar vi på en manifestation i Skövde, för Regeringsbyte. Det är gratis, det är med Sveriges (näst) bästa punkband The Baboon Show, det kommer bli både kul och intressant.

Hur orkar ni?

Ingen aning. Nån slags självbevarelsedrift tror jag….

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: