Jävligt bra punk

Jag tänkte ta de två sista lassen av recensioner som jag slängde upp på gamla sidan och återpublicera dem på bloggen. Antog att de lätt skulle kunna falla bort annars.

ANGELPISS
S/T
CDR
Egen utgåva, 2010

AngelpissFörmodligen en av de största överraskningarna jag fått i år! Återigen har mina fördomar spelat mig ett spratt då jag förutsatte att det var ett stycke crustpunk jag fått i brevlådan men upptäckte en härlig gryta av både råpunk, rock’n’roll och Fan och hans moster.
Det är förbannat svårt att beskriva Angelpiss musik, någonstans mellan råpunk och rock har de hamnat och när ena låten sneglar mot d-taktskäng så är nästa mer en streetpunklåt…men ändå inte…
Den gemensamma nämnaren är ändå det driv de har fått till med inspelningen som får låtarna att passa in bredvid varandra. Ett visst mått av stök och skit ska det självklart vara men inte till överdrift. Här spelar det ingen roll vart på genreskalan de placerar sig, det är grymt bra från början till slut!
Jag tror att min personliga favorit är ”It goes…”, kanske den låt som är mest melodiös och det är just därför den är så jävla bra eftersom det kommer helt oväntat. Annars är det punk med rå sång helt enkelt. Jävligt bra punk dessutom. Hoppas på mer material snarast möjligt!

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: