De:Nihil records om 2011

DelogoAnstalt (med bla Danne från The Accidents) håller på att mixa klart låtarna för deras andra 7″ Altamont Raceway. Det blir fem svinhårda bitar med titlar som Honolulucaust, The Gods rest today, Borderline, Total hate (demands a big big heart) och Never been this old before. Det blir även vårt andra släpp. Vi kommer även att få in ett gäng av deras första 7″ (Devil Shitburner Records) som kan beställas genom vår bloggsida (denihilrecords.blogspot.com) snart.
Tillsammans med D-takt & Råpunk ska vi släppa en sjulåtars 12″ med Kvoteringen. Det har tagit sin tid men nu är låtar på gång och det blir snärtigt och rått som fan. Vi håller som bäst på och kollar på hur vi kan få till omslaget på bästa sätt. Mulligt!

Vi kommer också släppa en stöd 7″ (likt Civilisationens Bakgård) till förmån för Ingen Människa är Illegal/Punk Illegal. Tre band klara och lite mer på gång. Mer info kommer framöver. Det kommer att ta sin tid att få ihop allt. Men till Punk Illegal ska den vara ute.

Ett begränsat antal tischor och patchar är också på väg. Kan säker bli en ny uppsättning klibber till. All sånhär skit kostar ju pengar tyvärr, men ack så rawligt det är, he he. Har några punksinglar från No Way som vi ska kränga på bloggen också. Finns fortfarande ett litet antal av Den gudomliga världen 7″ (Nitad) kvar hos oss. Kolla upp denihilrecords.blogspot.com då och då. Det är det forumet vi använder oss mest av. Men vi finns också på Twitter, Facebook och Myspace. Bli vän med oss vart ni vill – shall be the whole of the law!

Det saknas inte idéer och vi har många som vi vill genomföra. Men vi tar ett bit av året i taget och tuggar i oss och sen får vi se vad De:Nihil skiter ut…

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: