För lite bra grejer

HEY PUNK! DIY VOLUME II
CD
Hey Punk! Records, 2010

HeypunkIISamlingar är svåra tycker jag. Många band, många olika intryck, mycket att få in i huvudet. Hey punk! Records har skrapat ihop 22 band till den här plattan och det är alltid ett plus när det genomgående är väldigt hög produktionskvalitet.
Tyvärr faller många band bort från min smak då det känns som om det överhängande handlar om band som starkt påminner mig om gamla Blink 182 och dylikt kommersiell SoCalpunk som dök upp under 90-talet och som numera drömmer våta drömmar om att ligga på Epitaph. Det är inget för mig.
Dessbättre finns det ett antal band som jag gillar mer, det är bland annat TV eye, The Dirty rotten scoundrels och inte minst bandet Strindberg som tortyr, som påminner mig lite om Coca Carola. Andra utsvävare av genrer som t.ex. Albright och Doka får väl godkänt, men mest för att de just skiljer sig från resten.
Trots 22 låtar så känns det för tunt för min smak, men till de som gillar melodiös punk i olika former med mer eller mindre kommersiella ådror rekommenderas skivan varmt.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: