Punk Illegal lägger ned festivalen

Tack till alla som besökte, arbetade på, och arrangerade 2011 års festival, den fjärde i ordningen! Vi har nu, efter ett längre sommaruppehåll än vanligt, koll på ekonomin. Trots mycket färre besökare än förra året, som gjorde oss oroliga för att gå back, ser det nu lite ljusare ut och vi kan bidra med 20.000 kr till Ingen människa är illegals direkta arbete med gömda flyktingar. Vi har också beslutat att bidra med 10.000 kr till Aktion mot deportation, som har att betala 42.500 kr för domarna mot 11 asylaktivister.

Punk illegalVi är ett litet gäng som försökt starta igång arbetet inför nästa års festival, men nu har vi insett att vi är för få för att orka. Arbetet har under de senaste åren slitit otroligt mycket på arrangörsgruppen, på vissa mer än andra, och gruppen har efter hand minskat. Trots att många uttrycker intresse och peppar oss som håller på, har arrangörsgruppen inte lyckats komma upp i ett antal som känns rimligt. Vi har därför bestämt oss för att inte arbeta för en festival sommaren 2012.

Det känns såklart sorgligt för oss som brunnit för detta länge – men vi vill ju fortsätta, trots att vi är för få för att arra en festival! Så vi har pratat om att fortsätta att arrangera spelningar och kanske också andra grejer, i väntan på att känna läget inför sommaren 2013. Håll ögonen öppna!

För en värld utan gränser – Riv Fort Europa – Ingen människa är illegal!
// Punk Illegal crew

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: